Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Jakkara 60 juhlavuosi Kustaa Saksi juliste A1

86,00€ 69,35€
86,00€ 69,35€

Yhteensä:

86,00€ 69,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Kustaa Saksi

Valmistaja: Artek

Artek 80v Jakkara 60 juhlajuliste on suunniteltu 60 jakkaran 80. juhlavuoden muistoksi. Suositun 60 jakkaran on suunnitellut Alvar Aalto. Jakkaraa juhlistavan julisteen näyttävän ilmeen takana on puolestaan taiteilija Kustaa Saksi. Juliste on painettu Munken Pure -paperille ja on kooltaan A1.

Materiaali: Munken Pure -paperi
Koko: A1

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17