Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Icons Jakkara 60 juliste 50x70

33,00€ 26,61€
33,00€ 26,61€

Yhteensä:

33,00€ 26,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Greige

Valmistaja: Artek

Artek Jakkara 60 juliste on osa Artekin historiaa juhlistavaa Icons-sarjaa. Juliste kuvastaa kuuluisaa 60 jakkaraa, joka oli Alvar Aallon ensimmäinen L-jalallinen tuote. Kaikki Icons sarjan julisteet on silkkipainettu kierrätyspaperille. Julisteet on suunnitellut berliiniläinen graafinen suunnittelutoimisto Greige. Myös muita icons-sarjan julisteita kuten vaikkapa <a href="https://www.laatukaluste.com/sisustus/julisteet-ja-kalenterit/artek-icons-mehilaispesa-juliste-p-3682.html">mehiläispesä >>> </a>

Materiaali: Kierrätyspaperi
Mitat: 50 x 70 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17