Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 85v juhlavuoden juliste 50x70

33,00€ 26,61€
33,00€ 26,61€

Yhteensä:

33,00€ 26,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Karoliina Hellberg

Valmistaja: Artek

Artek 85v juhlavuoden juliste suunniteltiin vuonna 2020 85-vuotiaan Artekin kunniaksi. Taiteilija Karoliina Hellbergin suunnittelema juliste kantaa nimeä "Garden as a Room". Juhlavuoden julisteen suunnittelija Karoliina Hellberg vieraili arkkitehtipariskunta Alvar ja Aino Aallon kotitalossa Helsingissä ja luonnosteli siellä ollessaan tarkkoja muistiinpanoja perheen näyttävästä puutarhasta. Juhlavuoden juliste kuvastaa kauniisti Hellbergin tekemiä havaintoja Aaltojen Riihitien kodista ja erityisesti siitä, että terassia ja puutarhaa pidettiin ikään kuin yhtenä lisähuoneena sisätilojen lisäksi.

Materiaali: Keaykolour China White -paperi
Mitat: 50 x 70
Lisätietoa: Offset-painettu Suomessa. Alkuperäisteoksessa Hellberg käytti vesivärejä, mustetta ja akryylimaalia.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17