Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

MyNolla Strip jatkojohto valkoinen/tammi

89,00€ 71,77€
89,00€ 71,77€

Yhteensä:

89,00€ 71,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: MyNolla

MyNolla Strip jatkojohto heijastaa yksinkertaista ja käytännöllistä elämäntapaa, joka yhdistyy luonnosta saatuun inspiraatioon sekä perinteisiin suomalaisiin muotoiluperiaatteisiin. Strip on suunniteltu tarjoamaan ajaton ja kestävä ratkaisu mihin tahansa sisustukseen - kotiin sekä toimistoihin. Strip jatkojohto on voittanut useita suunnittelupalkintoja, kuten European Product Design Award (2021) sekä Best Concept Habitare -palkinnot (2019).

MyNolla on moderni kotimainen designbrändi, joka haluaa tarjota entistä parempia kokemuksia sisustamisen ja kodin sähkölaitteiden parissa. MyNollan tuotteet kestävät aikaa ja ovat samanaikaisesti miellyttäviä silmälle sekä ympäristölle. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne ovat myöskin päästökompensoituja.

Materiaali: PC, PVC, HDF, ABS-muovi, tammiviilu, luonnonvaha
Mitat: Leveys 21.2 cm, syvyys 7.1 cm, korkeus 4.8 cm
Johdon pituus: 200 cm
Paino: 650 g
Väri: Valkoinen, tammi
Sertifikaatit: CE-merkintä, RoHS yhteensopiva
Lisätietoa: Jatkojohto on suunniteltu ja testattu FI/EU turvallisuusstandardien mukaisesti. Lapsiturvalliset pistorasiat turvasululla.


Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

MyNolla - Tyylikkäät kotimaiset jatkojohdot

MyNolla on moderni suomalainen designbrändi, joka haluaa tarjota asiakkaille entistä parempia kokemuksia sisustamisen ja kodin sähkölaitteiden parissa. Yrityksen tuotteet heijastavat yksinkertaista ja vaatimatonta suomalaista elämäntapaa, joka yhdistyy luonnosta saatuun inspiraatioon sekä perinteiseen suomalaiseen muotoiluun ja kulttuuriin. MyNollan tavoitteena on tarjota asiakkaille korkealaatuista suomalaista muotoilua, sekä luoda ajattomia ja kestäviä designtuotteita sopimaan mihin tahansa sisustukseen.

Yritys haluaa suunnitella tuotteita, jotka kestävät aikaa ja ovat samanaikaisesti miellyttäviä silmälle sekä yhdessä jaetulle ympäristölle. Siksi kaikki tuotteet ovat täysin päästökompensoituja. Ne on valmistettu EU:ssa huolella valituista materiaaleista ja suunniteltu alusta asti korjattaviksi.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17