Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String Works arkistointikaappi saarni

696,00€ 561,29€
696,00€ 561,29€

Yhteensä:

696,00€ 561,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Björn Dahlström & Anna von Schewen

Valmistaja: String Furniture

String Works on Björn Dahlströmin ja Anna von Schewen suunnittelema huonekalusarja, joka on luotu sopiviksi Nils Strinningin vuonna 1947 suunnittelemaan String System sarjaan. Arkistointikaappi on yksi Works -hyllyjärjestelmän monista osista. String-hyllyn voi koota omien tarpeidensa mukaisesti tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, lehtitelineestä, laatikoista ja kaapistoista.

Materiaali: Saarniviilutettu lastulevy
Mitat: Leveys 78 cm, syvyys 32 cm, korkeus 77 cm
Väri: Saarni
Lisätietoa: Sisältää kaksi korkeussäädettävää hyllyä. Yhden hyllyn kantavuus max. 15kg esineet tasaisesti levitettynä. Soveltuu käytettäväksi ainoastaan 200 cm ja 115 cm lattiapaneeleiden kanssa.
Toimitetaan osina.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17