Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System tilanjakaja 4kpl korkki

72,00€ 58,06€
72,00€ 58,06€

Yhteensä:

72,00€ 58,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: String Furniture

String System on ruotsalaisen arkkitehti Nils Strinningin jo vuonna 1947 suunnittelema nerokas kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä. Jatkuvasti kehittynyt tuoteperhe koostuu tänä päivänä paneelien, hyllyjen ja erilaisten kaapistojen lisäksi myös kätevistä pientuotteista, jotka osaltaan helpottavat arkea. Korkista valmistettu pieni kartionmallinen tilanjakaja on osoitus kekseliäisyydestä sekä String-sarjan monipuolisuudesta.

Metallisten String-hyllyjen päälle soveltuvia jakajia voidaan käyttää sellaisenaan taikka aseteltuna erikseen myytävien, korkista valmistettujen alustojen päälle. Käyttämällä String tilanjakajaa saat helposti omat osionsa esimerkiksi aterimille. Näppärät tilanjakajat tulevat neljän kappaleen pakkauksissa.

Materiaali: Korkki
Mitat: Leveys 19.3 cm, korkeus 1.85 cm, syvyys 29.6 cm
Väri: Korkki
Lisätietoa: Pakkaus sisältää neljä tilanjakajaa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17