Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System seinäritilä valkoinen

53,00€ 42,74€
53,00€ 42,74€

Yhteensä:

53,00€ 42,74€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Nils Strinning

Valmistaja: String Furniture

String System on ruotsalaisen arkkitehti Nils Strinningin vuonna 1947 suunnittelema nerokas kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä, jonka tuoteperhe on laajentunut todella monipuoliseksi. Sarjaan kuuluvan String+ seinäritilän voi helposti kiinnittää seinään ja siihen on saatavilla monenlaisia lisäosia. Seinäritilä on kätevä apuri esimerkiksi työhuoneeseen tai keittiöön. Seinäritilä auttaa silloin, kun tasoilta loppuu tila, mutta tärkeimpiä pientavaroita tarvitaan kuitenkin lähettyvillä.

Materiaali: Maalattu teräs
Mitat: Leveys 40.5 cm, korkeus 40.5 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


  • Nivalan Laatukaluste Oy

    Kalliontie 16

    85500 Nivala
    Puh. (08) 442 860
    sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

    Liikkeemme palvelee:
    Ma-Pe 9-17