Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System lokerosetti harmaa

55,00€ 44,35€
55,00€ 44,35€

Yhteensä:

55,00€ 44,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: String Furniture

String+ Lokerosetin avulla lisäät näppärästi säilytystilaa kodin pienimmille tarvikkeille, kuten keittiö- tai toimistovälineille. Kolme erikokoista biokompostiittimuovista valmistettua lokeroa voi asentaa kaikenkokoisiin String System paneeleihin juuri haluamiinsa kohtiin.

Materiaali: Biokomposiittimuovi (PP) - 40% puukuitua
Mitat:
1. Leveys 9 cm, korkeus 12 cm, syvyys 7 cm
2. Leveys 20 cm, korkeus 8 cm, syvyys 8 cm
3. Leveys 12 cm, korkeus 8 cm, syvyys 8 cm
Väri: Harmaa
Lisätietoa: Ei sovellu String Plex -paneeleihin. Pakkaus sisältää kolme erikokoista lokerikkoa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17