Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System lokerohylly huopa tummanharmaa

194,00€ 156,45€
194,00€ 156,45€

Yhteensä:

194,00€ 156,45€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Björn Dahlström, Anna von Schewen

Valmistaja: String Furniture

String huopainen lokerohylly, jossa on kolme syvennystä. Hyllyllä säilytät kätevästi pientavaraa ja lasten leluja. Kaunis huopahylly on omiaan pehmentämään String -hyllykokonaisuuksien ilmettä.

Materiaali: Polyesterihuopa, jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 78 cm, korkeus 7 cm, syvyys 30 cm
Väri: Tummanharmaa
Tekstiilihuovan puhdistusohje: Poista tahrat välittömästi. Älä hankaa tahraa, vaan kastele se märäksi rätillä. Käytä imurin pehmeää suulaketta yleiseen puhdistukseen. Jos aiot käyttää tahranpoistajaa, testaa sitä ensin alueelle joka ei ole näkyvä.
Lisätietoa: Hyllyn kantavuus max. 3 kg tasaisesti hyllylle levitettynä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17