Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System kaappi 58x30 musta

448,00€ 361,29€
448,00€ 361,29€

Yhteensä:

448,00€ 361,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Nils Strinning

Valmistaja: String Furniture

String System on ruotsalaisen arkkitehti Nils Strinningin jo vuonna 1947 suunnittelema nerokas kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä. Vuonna 2021 kattava tuoteperhe täydentyi uudella osalla - yksiovisella kaapilla. Aiemmin vain 78 cm levyinen kaappi on nyt saanut rinnalleen kaivatun 58 cm leveän kaapin, jossa on saranoilla oleva ovi. String System kaapin avulla saat helposti lisää säilytystilaa sekä mahdollisuudeen piilottaa osan esineistäsi katseilta.

Mieleisen String-kokonaisuuden voi koota omien tarpeidensa mukaisesti tikasmaisista sivupaneeleista, erikokoisista hyllylevyistä, lehtitelineestä, laatikoista ja kaapistoista. Monipuolisesta sarjasta löytyy vaihtoehtoja niin keittiöön, eteiseen kuin terassillekin.

Materiaali: Saarniviilutettu lastulevy
Mitat: Leveys 58 cm, korkeus 42 cm, syvyys 30 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Kaapin sisällä on yksi hylly. Maksimikuormitus 25 kg aseteltena tasaisesti kaappiin.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17