Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String Pocket lasi, numeroitu juhlaversio

400,00€ 322,58€
400,00€ 322,58€

Yhteensä:

400,00€ 322,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Theselius

Valmistaja: String

String Pocket Lasi on näyttävä ja ainutlaatuinen seinähylly. String Pocketin erikoisversio lanseerattiin Stringin 70. juhlavuoden kunniaksi. Mats Theseliuksen suunnittelemaa lasista String Pocketia valmistetaan 2019 numeroitua kappaletta. Hyllyn pulverimaalatut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivupaneelit on käsitelty saman sävyisiksi kuin Optiwhite-lasisten hyllylevyjen reunat.

Materiaali: Jauhemaalattu ruostumaton teräs, Optiwhite -lasihyllyt
Leveys: 60 cm
Syvyys: 15 cm
Korkeus: 50 cm
Väri: Lasi
Lisätietoja: Numeroitu juhlaversio, saatavilla rajoitetusti.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://string.se/#build

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17