Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Stacked podium valkoinen

259,00€ 208,87€
259,00€ 208,87€

Yhteensä:

259,00€ 208,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Julien De Smedt

Valmistaja: Muuto

Muuto Stacked podium on koroke, jonka päälle Stacked-hyllykokonaisuus voidaan rakentaa. Lisää podiumin päälle hyllymoduuleita ja luo kokonaisuuksia, jossa vain mielikuvitus on rajana!

Voit suunnitella oman Stacked -hyllykokoonpanon siihen tarkoitetulla suunnitteluohjelmalla. <a href="https://stackedconfigurator.muuto.com/"> Siirry ohjelmaan tästä. </a>

Materiaali: PU-lakattu MDF
Mitat: leveys 131cm, syvyys 35cm, korkeus 20cm
Väri: valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17