Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Skyline naulakko valkoinen

30,00€ 24,19€
30,00€ 24,19€

Yhteensä:

30,00€ 24,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Helen T. Miller & Tracy Wong

Valmistaja: Umbra

Umbra Skyline naulakko on ihanteellinen pieniin tiloihin. Naulakossa on viisi esiin taitettavaa koukkua. Kaupungin horisonttia kuvastava geometrinen naulakko on kaunis seinäkoriste myös tyhjillään. Helen T. Millerin ja Tracy Wongin suunnittelema naulakko on eteistilojen katseenvangitsija, johon ripustat näyttävästi laukut, kaulahuivit ja takit.

Materiaali: Abs muovi
Mitat: 50 x 15 x 3 cm
Paino: 0,6 kg
Väri: Valkoinen

Lisätietoja: Yhden koukun kantavuus 2,3 kg. Seinäkiinnitykseen tarvittavat osat sisältyvät pakkaukseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17