Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Buddy kaapinovinaulakko 2kpl musta

15,00€ 12,10€
15,00€ 12,10€

Yhteensä:

15,00€ 12,10€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Wesley Chau & Alan Wisniewski

Valmistaja: Umbra

Umbra Buddy ovinaulakot ovat hauska ja helppo säilytyslisä kotiin. Buddy hahmojen päähän ja jalkoihin ripustat vaatteet ja pyyhkeet hymyssäsuin. Persoonallinen naulakko ei vaadi seinäkiinnitystä, vaan ne ripustetaan oven yläosaan. Koukkuosan liukueste pitää huolen, että Buddy pysyy visusti paikoillaan kaapin päällä.

Materiaali: Metalli, muovi
Mitat: 6,2 x 7,4 x 12,9 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Settiin kuuluu 2 kpl yksittäisiä Buddy ovinaulakoita.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17