Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Dots Metal ripustin S

12,50€ 10,08€
12,50€ 10,08€

Yhteensä:

12,50€ 10,08€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Lars Tornøe

Valmistaja: Muuto

Lars Tornøen ideoimat Muuto Dotsit ovat leikkisiä naulakkoja, jotka sopivat piristämään seinäpintoja. Metalliset Dotsit voi kiinnittää seinään naulakoksi tai vetimeksi vaikkapa kaapinoviin.

Huomioithan, että Dots Metal -sarjan koot ovat pienempiä, kuin puisten Dotsien.

Materiaali: alumiini
Koko: halkaisija 2,7 cm
Lisätiedot: Mukana ruuvit kiinnitystä varten (seinäkiinnitys/vedin)
Väri: alumiini, messinki, musta, roosa, taupe, tummanvihreä, umber, vaaleansininen

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17