Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Attach ripustin 2kpl tammi/musta

39,00€ 31,45€
39,00€ 31,45€

Yhteensä:

39,00€ 31,45€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Dimitri Bähler

Valmistaja: Muuto

Muuto Attach tuo leikkisän ja puhtaan ilmeen yksinkertaiseen ripustimeen. Kahden geometrisen muodon, kahden materiaalin ja kahden värin rohkea yhdistelmä luo Attach ripustimen erottuvan ilmeen. Yhdistele eri värisiä Attach naulakoita ja luo seinälle piristävä ripustuspaikka vaatteille. Muuto Attach naulakkosarjan on suunnitellut sveitsiläinen Dimitri Bähler. Pakkaukseen kuuluu kaksi ripustinta.

Materiaali: Tammi, alumiini
Mitat: Korkeus 6,3 cm, syvyys 5,1 cm
Väri: Tammi / musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17