Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Maze Bill Horizontal L naulakko valkoinen

169,00€ 136,29€
169,00€ 136,29€

Yhteensä:

169,00€ 136,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Louise Hederström

Valmistaja: Maze Interior

Maze Bill Horizontal L seinänaulakko kuuluu monipuoliseen Bill-tuoteperheeseen. Yli metrin levyinen naulakko tarjoaa rutkasti säilytystilaa takeille, laukuille ja muille asusteille. Minimalistiset Bill naulakot toimivat hyvin yksinään, mutta myös ryhmässä saman sarjan muiden tuotteiden kanssa. Yhdistele rohkeasti erikokoisia Bill naulakoita ja luo juuri sinulle sopiva säilytysratkaisu, olipa kyseessä sitten eteinen tai makuuhuone!

Maze Bill naulakoiden puisissa nupeissa on hyödynnetty vain kestävää metsätaloutta. Metalliosat puolestaan ovat noin 95% kierrätysmetallia. Lakat ja maalit ovat vesipohjaisia, mikä tekee niistä ekologisempia ja parempia vaihtoehtoja rakkaalle planeetallemme.

Materiaali: Jauhemaalattu metalli, koivu
Mitat: Leveys 102 cm, korkeus 19.7 cm, syvyys 13.4 cm
Väri: Valkoinen, koivu
Lisätietoa: Bill Horizontal naulakossa on 20 koukkua. Kiinnitetään seinään kuudesta kohdasta.
Valmistusmaa: Ruotsi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Maze - tarpeesta syntyneet kalusteet

Mazen tarina alkoi Tukholmassa vuonna 2003, kun valokuvaaja Kent Johansson etsi sopivaa yöpöytää pieneen asuntoonsa - tuloksetta. Kovan etsinnän jälkeen Johansson päätti ratkaista yöpöytäongelmansa itse ja ryhtyi työstämään mieleistään tuotetta lähettyvillä löytyneistä lankuista ja nauloista. Kuin itsestään, syntyi näin paitsi Mazen ensimmäinen tuote, F-Shelf, mutta myös kokonaan uus yritys, Maze Interior.

Myöhemmin mukaan liittyi liuta suunnittelijoita, tekijöitä ja bisnesnerojakin. Kaikkien yhteinen tavoite Mazella on luoda älykkäitä, leikkisiä ja ennen kaikkia käytännöllisiä sekä ikonisia tuotteita. Koko tuotantoprosessissa pyritään minimoimaan negatiivinen vaikutus luontoon ja Mazen tuotantoketju onkin saanut nimen "Slow production" eli hidas tuotanto. 

Maze pyrkii valmistamaan huonekaluja aina tarve ja ongelmanratkaisu edellä. Tänä päivänä jo noin 96% tuotannosta tapahtuu Ruotsin Smålannissa sekä Västergötlannissa. Koska suurin osa Mazen myynnistä tapahtuu Pohjoismaissa, säilyy kuljetuksien välimatkat näin ollen lyhyinä. Tuotteissa pyritään hyödyntämään aina ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja. Aina tämä ei ole mahdollista, ja silloin materiaaliksi voi valikoitua esimerkiksi kestävän metsätalouden puu tai nahka, jota on syntynyt lihateollisuuden sivutuotteena. Mazen tuotteissa käytetty metallilanka on 6 mm:iin asti 100 % kierrätettyä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17