Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Hook Stone ripustin, sammalakaatti, pieni

39,00€ 31,45€
39,00€ 31,45€

Yhteensä:

39,00€ 31,45€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Livingin Hook Stone -ripustin tuo kodin arkiseen säilytykseen ylellisen vivahteen. Puolijalokiven, marmorin ja messingin liitto yhdistettynä yksinkertaiseen muotoon luovat vastustamattoman käyttöesineen.

Hook Stone -koukku on käytettävissä kaikissa kodin tiloissa niin kylpyhuoneesta keittiöön kuin myös säilytyskalusteiden vetiminä.
Sarjaan koostuu kahden kokoisista messinkiripustimista joko valkoisella marmorilla, sinisellä lapislatsulilla tai vihertävällä sammalakaatilla koristeltuna. Hook Stone on upeimmillaan usean koukun ryhmämuodostelmissa.


Koko: Halkaisija 2 cm, syvyys 3,5 cm
Materiaali: Messinki, lapislatsuli kivi
Väri: Messinki, sininen

Lisätiedot: Mukana kiinnitysruuvi ja -tulppa

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17