Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Curvature koukku messinki

35,00€ 28,23€
35,00€ 28,23€

Yhteensä:

35,00€ 28,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Curvature tuoteperhe koostuu kauniisti käsinmuotoilluista messinkikoukuista ja -naulakoista. Sarjaan kuuluva Curvature koukku sopii siron olemuksensa ansiosta kapeaankin tilaan ja tuo arjessa käyttämäsi tuotteet helposti saataville. Sijoita koukku keittiöön tai vessaan käsienpesupyyhettä varten tai makuuhuoneeseen lempipyjamallesi. Kauniin kurvikkaat Curvature koukut rikkovat muotokielellään suoria linjoja ja ovat mielenkiintoinen sisustuselementti jo sellaisenaan.

Materiaali: Mattalakattu messinki
Mitat: Leveys 3 cm, korkeus 19.7 cm, syvyys 5.8 cm
Väri: Messinki
Lisätietoa: Huomioithan, että tuote on tehty käsin, joten pieniä eroavaisuuksia voi siksi esiintyä. Pakkaus sisältää kiinnitykseen vaadittavat osat.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17