Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Tupla seinänaulakko

85,00€ 68,55€
85,00€ 68,55€

Yhteensä:

85,00€ 68,55€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 4,99€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Artek

Artekin Tupla on Ronan & Erwan Bouroullecin vuonna 2020 suunnittelema seinänaulakko. Tuplassa sekä itse lenkki että koukut tarjoavat ripustustilaa niin laukuille kuin vaatteillekin. Pieneenkin tilaan näppärästi sopiva seinäkoukku täyttää kaikki säilytyksen peruselementit sen kauniin kiehtovalla olemuksellaan. Tupla tuo tilaan viehätystä ja toimii kauniisti joko yksin tai ryhmässä.

Korkeus: 31 cm
Leveys: 3 cm
Syvyys: 13,5 cm
Materiaali: sinkkivalu
Väri: musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17