Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kiila vaaterekki musta

545,00€ 439,52€
545,00€ 439,52€

Yhteensä:

545,00€ 439,52€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Daniel Rybakken

Valmistaja: Artek

Artek Kiila vaaterekki on lujatekoinen naulakko, joka kestää raskaammatkin talvivaatteet. Kiila -sarjan tuotteissa liitokset ja kiinnitystapit jäävät tarkoituksella näkyviin ja niitä voi hyödyntää vaatesäilytyksessä. Vaaterekki ja 16 koukkua varmistavat, että isommankin seurueen ulkovaatteet pysyvät järjestyksessä. Daniel Rybakkenin suunnittelema Artek Kiila vaaterekki on selkeä ja vähäeleinen. Jauhemaalatut metalliosat korostavat kauniisti massiivisaarnijalkoja.

Materiaali: mustaksi maalattu saarni, metalli, polyamidi
Mitat: 133 x 192 cm, syvyys 55 cm
Väri: musta saarni, musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17