Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kiila pystynaulakko saarni/valkoinen

425,00€ 342,74€
425,00€ 342,74€

Yhteensä:

425,00€ 342,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Daniel Rybakken

Valmistaja: Artek

Artek Kiila pystynaulakko on tukeva ja tyylikäs tapa säilyttää takit pienessäkin tilassa. Kiila naulakon suunnittelija Daniel Rybakken sai idean naulakkoon kameran kolmijalasta, johon hänellä oli tapana ripustaa takkinsa toimistollaan. Kun naulakon painopiste on alhaalla, se ei kaadu suurenkaan taakan alla. Artek Kiila -sarjan naulakoiden rakenteet ovat jätetty tarkoituksella näkyviin ja ne luovatkin osansa tuotteiden ulkonäköön. Jauhemaalatut metalliosat korostavat kauniisti massiivisaarnijalkoja.

Materiaali: saarni, metalli, koukut värjättyä polyamidia
Mitat: 192 x 54 cm, syvyys 48cm
Väri: saarni, valkoinen metalliosa ja koukut

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17