Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 160 vaatenaulakko koivu/musta

850,00€ 685,48€
850,00€ 685,48€

Yhteensä:

850,00€ 685,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anna Maija Jaatinen

Valmistaja: Artek

Artek 160 vaatenaulakko tarjoaa käytännöllistä vaatesäilytystä tuoden samalla luonnollista tunnelmaa tilaan. Anna-Maija Jaatisen vuonna 1964 suunnittelemaa 160 vaatenaulakkoa kiertää spiraalimaisesti pitkät, oksaa muistuttavat puuripustimet. Yläosan puut ovat alaosaa pidempiä, jotta vaatteet pysyvät siististi. Luonnonvärisen Artek 160 vaatenaulakon saa joko mustalla tai valkoisella jalustalla. Naulakon saa myös kokomustana ja kokovalkoisena.

Materiaali: Teräs, massiivikoivu
Mitat: Halkaisija 61 cm, Korkeus 177 cm
Väri: Koivu, musta jalka

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17