Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 115 sateenvarjoteline koivu

469,00€ 378,23€
469,00€ 378,23€

Yhteensä:

469,00€ 378,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 115 sateenvarjoteline säilöö sateenvarjot käytännöllisesti ja tyylikkäästi. Sateenvarjotelineessä yhdistyy kauniisti koivu ja messinki. Kahden käsin taivutetun lamellikehän välissä on kolme koivutankoa ja telineen pohjalla on messinkinen kaukalo. Lamellikehät taivutetaan kahden henkilön voimin ja niissä on vain yksi sauma. Sadepisarat kerääntyvät telineen pohjalla olevaan messinkimaljaan, joka ajan myötä patinoituu kauniisti.

Materiaali: Muotoonpuristettu koivulamelli, massiivikoivu, messinki
Mitat: Korkeus 45 cm, syvyys 24.5 cm, leveys 28 cm
Väri: Koivu, messinki

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17