Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Toolbox RE mintunvihreä

36,00€ 29,03€
36,00€ 29,03€

Yhteensä:

36,00€ 29,03€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Arik Levy

Valmistaja: Vitra

Vitra Toolbox RE on kätevä säilytyslaatikko, jossa tarvitsemasi tavarat ovat helposti saatavilla. Sen voi sijoittaa pöydälle, pöydänlaatikkoon tai hyllylle. Kantokahvan ansiosta Toolboxia on helppo siirrellä ja kuljettaa paikasta toiseen.

Perinteisestä Toolboxista muokattiin vuonna 2022 Toolbox RE -versio. Toolbox RE on valmistettu 100% kierrätetystä teollisuuden jäännösmuovista ja kun se tulee elinikänsä päätökseen, on uudistettu Toolbox RE täysin kierrätettävissä.

Materiaali: 100% kierrätetty ABS-muovi
Mitat: Leveys 32.7 cm, syvyys 16.7 cm, korkeus 15.6 cm
Väri: Mintunvihreä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17