Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Sobremesa Market verkkokassi tummansininen

19,00€ 15,32€
19,00€ 15,32€

Yhteensä:

19,00€ 15,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Laila Gohar

Valmistaja: HAY

HAY Sobremesa Market verkkokassi on suunniteltu tekemään ruokaostoksista hieman hauskempaa. Kasseja on saatavilla neljässä rohkeassa värissä ja ne on valmistettu kierrätetystä polyesteri-puuvillasekoitteesta. Monikäyttöinen kassi on mukava napata matkaan ostoksille, rannalle ja urheilukentälle, mutta voit myös käyttää sitä esimerkiksi sipuleiden säilyttämiseen.

HAY Sobremesa Market verkkokassit ovat osa taiteilija Laila Goharin ja HAY:n yhteistyötä, jonka kantavana ajatuksena on ollut juhliminen perheen ja ystävien kanssa sekä tapaamisen riemu hyvän aterian ääressä. Kaikki yhteistyössä syntyneet tuotteet kiteyttävätkin tämän idean täydellisesti.

Materiaali: Oeko-Tex -sertifioitu kierrätetty polyesteri- ja puuvillasekoitus
Mitat: Leveys 45 cm, korkeus 35 cm
Väri: Tummansininen
Valmistusmaa: Kiina

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17