Eva Solo Nordic Kitchen viinipulloteline tammi

59,00€
Toimitusaika:
4-5 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Tammi, ruostumaton teräs
Mitat: Pituus 46.2 cm
Väri: Tammi

Eva Solo


Eva Solo on tanskalainen brändi, joka tunnetaan laadukkaista koti-, keittiö- ja ulkotarvikkeista. Brändi on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteita, jotka yhdistävät sekä skandinaavisen muotoilun että käytännöllisyyden. Eva Solon valikoimaan kuuluukin monenlaisia tuotteita, kuten keittiövälineitä, erilaisia astioita, sisustustuotteita ja puutarhatarvikkeita. Heidän tuotteissaan korostuvat selkeät linjat, minimalistinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit, kuten lasi, teräs ja silikoni. 

Eva Solon tuotteet ovat arvostettuja niiden toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistelmän vuoksi. Brändin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jotka helpottavat arjen askareita tuoden samalla kauneutta kotiin. Eva Solon tuotteita myydään ympäri maailmaa ja ne ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja palkintoja. Brändi edustaa tanskalaista designperinnettä ja pyrkii tuomaan arkeen iloa, toiminnallisuutta ja kauneutta.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search