Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Blomus Medico lääkekaappi

105,00€ 84,68€
105,00€ 84,68€

Yhteensä:

105,00€ 84,68€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Blomus

Blomus Medico lääkekaappia on mutkatonta käyttää. Kätevä magneettiovi on helppo avata ja sulkea. Seinään kiinnitettävässä Blomus Medico lääkekaapissa on kaksi hyllyä, joten näet jo yhdellä vilkaisulla mitä kaappi sisältää. Lasin värisessä satiiniviimeistellyssä muoviovessa on alareunassa harmaa ensiapu risti. Kaapin hyllyt ja runko ovat jauhemaalattua terästä. Blomus Medico lääkekaapissa ei ole lukitusta.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, muovi
Mitat: 35 x 35 cm, syvyys 12 cm
Lisätietoja: Sisältää tarvittavat osat kiinnitykseen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Blomus - Laatua ja luotettavuutta

Blomuksen tuotteissa yhdistyy erinomainen laatu ja taidokkaat tekijät. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1921, jolloin se valmisti pyörän osia ja vuonna 1961 pääpaino siirtyi lahjoihin ja design tuotteisiin. Saksalainen perheyritys pyörii nyt Blomen perheen neljännessä polvessa.

Uteliaisuus ja ympäröivä maailma inspiroivat Blomuksen uusia tuotteita. Samaan aikaan jokainen tuote on tarkoin valittu jatkamaan Blomuksen vahvaa brändiä.

Omistautuminen laadulle on Blomuksen tärkeimpiä periaatteita. Tuotteiden valmistuksessa pyritään jatkuvaan kehittymiseen. Blomus haluaa pysyä tunnettuna kunnioittavasta, rehellisestä, luottamuksellisesta ja ahkerasta asenteestaan.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17