Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Zebra iso pussukka

79,00€ 63,71€
79,00€ 63,71€

Yhteensä:

79,00€ 63,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 10 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Artek

Artek Zebra pussukassa säilöt aarteesi tyylikkäästi. Vetoketjullinen Zebra pussukka on tehty klassikkokankaasta, jonka Aino Aalto löysi Euroopan matkallaan. Kangasta käytettiin Artekin sisustuksissa jo 1930 -luvulla. Pussukassa säilytät pikkuesineet villin tyylikkäästi. Artek Zebra pussukkaa on saatavilla kahdessa eri koossa.

Materiaali: Kudottu villakangas
Mitat: Leveys 29,5 cm, korkeus 22 cm
Väri: Valkoinen, musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17