Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Siena kassi harmaa/vaaleanharmaa

40,00€ 32,26€
40,00€ 32,26€

Yhteensä:

40,00€ 32,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Artek

Artek Siena kassissa kuljetat rakkaimmat aarteesi ja arkesi tärkeimmät esineet tyylikkäästi. Kevyt, mutta tilava kassi on tehty klassikkokuosista, jonka Alvar Aalto suunnitteli vuonna 1954 inspiroituneena Italian matkastaan. Canvaspuuvillasta valmistettua Siena kassia on saatavilla useassa eri sävyssä.

Vuonna 2021 Siena kuosiin julkaistiin kolme uutta väriä: hiekka, tiilenpunainen/hiekka sekä harmaa/vaaleanharmaa. Sekä tiilenpunaisessa että harmaassa sävyssä on uudenlainen varjokuviointi, joka luo tuttuun kuosiin uutta ilmettä.

Materiaali: 100% canvaspuuvilla
Mitat: Leveys 41 cm, korkeus 41 cm (+ kantokahvat)
Väri: Harmaa, vaaleanharmaa, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17