Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umage Treasures senkki iso musta tammi/rottinki

1299,00€ 1047,58€
1299,00€ 1047,58€

Yhteensä:

1299,00€ 1047,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Søndergaard

Valmistaja: UMAGE

Umage Treasures on tanskalaisen Jonas Søndergaardin suunnittelema senkki, joka on helppo sijoittaa monenlaisiin tiloihin. Tammesta valmistetussa senkissä on kolme ovea, jotka kätkevät taakseen runsaasti säilytystilaa. Lisäksi Treasures-senkin molemmissa päädyissä avautuvat rottingilla päällystetyt ovet tuovat lisätilaa esimerkiksi kirjoille tai lempiviskipulloille.


Materiaali: Tammi, teräs, rottinki
Mitat: Korkeus 75 cm, pituus 150 cm, syvyys 43 cm
Väri: Musta, luonnonvärinen rottinki
Hoito-ohjeet: Puhdistus kuivalla liinalla. Pyri välttämään nesteiden kaatumista puupinnoille, nesteet kuivattava välittömästi.
Lisätietoa: 3-ovinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodinsisustuksessa.

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä VITA Copenhagen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17