Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tapio Anttila Collection Linkki 90 liukuovikaappi tammi

795,00€ 641,13€
795,00€ 641,13€

Yhteensä:

795,00€ 641,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 40 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Tapio Anttila

Valmistaja: Tapio Anttila Collection

Tapio Anttila Linkki liukuovikaappi ratkaisee monenlaiset säilytyshaasteet aina eteisestä makuuhuoneeseen. Monipuolisuutensa ansiosta se toimiikin senkkinä tai lisätasona missä tahansa tilassa. Helppokäyttöiset liukuovet on viimeistelty oven värisillä puuvetimillä ja kaapin taustalevy on tammen värinen.

Tapio Anttila Linkki -sarjan tuotteita on saatavilla tammen sävyssä sekä valkoisena ja mustana. Halutessasi Linkit ovat kiinnitettävissä myös suoraan seinään, ilman jalustaa. Seinäkiinnityksestä on mainittava tilatessa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Materiaali: Lakattu massiivitammi, tammiviilu
Mitat: Leveys 90 cm, kokonaiskorkeus 55 cm, syvyys 36 cm
Jalustan korkeus: 17 cm
Väri: Tammi
Lisätietoa: Toimitetaan jalat irrallaan, kaapisto valmiiksi koottuna. Saatavilla lisämaksusta taustaseinään läpivienti johdoille.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Tapio Anttila perusti oman suunnittelutoimiston 2005 jättäessään pitkäaikaisen työnsä huonekalutehtaan muotoilijana. Oman suunnittelutoimiston perustamiseen ajoi tunne siitä, että kodin esineissä oli paljon kehitettävää. Ihmisille tarjottiin vuosi toisensa perään samanlaisia huonekaluja, vaikka maailma ja tarpeet muuttuivat. Suunnittelussa Anttila tarttuu sisustamisen ongelmakohtiin ja pyrkii tekemään oivalluksia, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17