Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tapio Anttila Collection Linkki 180 mediataso valkoinen

1475,00€ 1189,52€
1475,00€ 1189,52€

Yhteensä:

1475,00€ 1189,52€

Tilattavissa

Toimitusaika: 40 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Tapio Anttila

Valmistaja: Tapio Anttila Collection

Tapio Anttila Linkki mediataso tarjoaa ajatonta muotoilua ja kattavasti säilytystilaa. Monipuolinen, Tapio Anttilan suunnittelema mediataso toimii niin tv-tasona kuin myös sivutasona vaikkapa makuuhuoneessa. Tasoon kuuluu 90 cm leveä liukuovikaappi sekä 90 cm leveä laatikosto laadukkaalla push open -mekanismilla. Tason sisäpuolen taustalevy on väriltään valkoinen.

Tapio Anttila Linkki -sarjan tuotteita on saatavilla tammen sävyssä sekä valkoisena ja mustana. Halutessasi Linkit ovat kiinnitettävissä myös suoraan seinään, ilman jalustaa. Seinäkiinnityksestä on mainittava tilatessa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Materiaali: Petsattu massiivisaarni, saarniviilu
Mitat: Leveys 180 cm, kokonaiskorkeus 55 cm, syvyys 36 cm
Jalustan korkeus: 17 cm
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Toimitetaan jalat irrallaan, laatikosto ja kaapisto valmiiksi koottuina. Saatavilla lisämaksusta läpivienti johdoille.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Tapio Anttila perusti oman suunnittelutoimiston 2005 jättäessään pitkäaikaisen työnsä huonekalutehtaan muotoilijana. Oman suunnittelutoimiston perustamiseen ajoi tunne siitä, että kodin esineissä oli paljon kehitettävää. Ihmisille tarjottiin vuosi toisensa perään samanlaisia huonekaluja, vaikka maailma ja tarpeet muuttuivat. Suunnittelussa Anttila tarttuu sisustamisen ongelmakohtiin ja pyrkii tekemään oivalluksia, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17