Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Tapio Anttila Collection Linkki 133/4 kaapisto musta

1495,00€ 1205,65€
1495,00€ 1205,65€

Yhteensä:

1495,00€ 1205,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 40 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Tapio Anttila

Valmistaja: Tapio Anttila Collection

Tapio Anttila Linkki kaapisto ratkaisee monenlaiset säilytyshaasteet aina eteisestä vaatehuoneeseen. Monipuolisuutensa ansiosta se toimiikin senkkinä tai lisätasona missä tahansa huoneessa. Kaapiston laatikot ja ovet toimivat laadukkaalla push open -mekanisimilla, jonka ansiosta vetimiä ei tarvita ollenkaan. Sisäpuolen taustalevy kaapistossa on musta.

Tapio Anttila Linkki -sarjan tuotteita on saatavilla tammen sävyssä sekä valkoisena ja mustana. Halutessasi Linkit ovat kiinnitettävissä myös suoraan seinään, ilman jalustaa. Seinäkiinnityksestä on mainittava tilatessa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Materiaali: Petsattu massiivisaarni, saarniviilu
Mitat: Leveys 133 cm, kokonaiskorkeus 89 cm, syvyys 36 cm
Jalustan korkeus: 17 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: Toimitetaan jalat irrallaan, kaapistot valmiiksi koottuina. Saatavilla lisämaksusta taustaseinään läpivienti johdoille.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Tapio Anttila perusti oman suunnittelutoimiston 2005 jättäessään pitkäaikaisen työnsä huonekalutehtaan muotoilijana. Oman suunnittelutoimiston perustamiseen ajoi tunne siitä, että kodin esineissä oli paljon kehitettävää. Ihmisille tarjottiin vuosi toisensa perään samanlaisia huonekaluja, vaikka maailma ja tarpeet muuttuivat. Suunnittelussa Anttila tarttuu sisustamisen ongelmakohtiin ja pyrkii tekemään oivalluksia, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17