Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Enfold matala senkki

1695,00€ 1366,94€
1695,00€ 1366,94€

Yhteensä:

1695,00€ 1366,94€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuto Enfold senkissä yhdistyvät teollinen tyyli sekä käytännöllinen säilytyskaluste. Vekitettyjen, metallisen liukuoven takaa paljastuu metallinen hyllylevy. Maalattu metallirunko kietoo tammisen pohjan ja kannen kauniisti yhteen luoden uniikin yhdistelmän kylmää ja lämmintä materiaalia. Erilaisuudellaan erottuva senkki sopii säilytyskalusteeksi monenlaiseen tilaan. Muuto Enfold senkin on suunnitellut tanskalainen muotoilija Thomas Bentzen, jonka kaikkia töitä yhdistävät toimivuus, yksinkertaisuus ja älykkyys.

Materiaali: Maalattu metalli, lakattu massiivitammi
Mitat: Leveys 124.5 cm, korkeus 62 cm, syvyys 45 cm
Väri: Musta/musta, tammi/harmaa tai tammi/dusty green
Valmistusmaa: Ruotsi

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17