Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Colour senkki L monivärinen

1331,00€ 1073,39€
1331,00€ 1073,39€

Yhteensä:

1331,00€ 1073,39€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Muller Van Severen

Valmistaja: HAY

Belgialaisen Muller Van Severenin HAY:lle suunnittelema Colour mallisto on sarja lattialle ja seinälle asetettavia kalusteita. Colour -mallisto korostaa omaperäisen ristiriitaisesti minimalistista muotoilua ja värien eloisuutta. Suunnittelussa Severen tutki mitkä väriyhdistelmät parantavat materiaalin luonnollista kauneutta.

Malliston monipuolinen muotoilu ja lukuisat vaihtoehdot tekevät siitä sopivan monenlaisiin tiloihin niin koti- kuin julkisessakin käytössä.

Materiaali: FSC-sertifioitu valchromat, teräs
Mitat: Leveys 180 cm, syvyys 39 cm, korkeus 51 cm
Väri: Monivärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17