Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Air senkki matala musta/rottinki

2176,00€ 1754,84€
2176,00€ 1754,84€

Yhteensä:

2176,00€ 1754,84€

Tilattavissa

Toimitusaika: 90 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mathieu Gustafsson

Valmistaja: Design House Stockholm

Design Stockholm Air senkki on yhdistelmä rottinkia ja mustaksi maalattua tammiviilua. Mathieu Gustafssonin suunnitteleman senkin yksi ihastuttavimmista ominaisuuksista on rottinkiset ovet, joiden läpi kuultaa valoa, sisälle kätkeyttäjä kodintavaroita ja skandinaavista olemusta.

Air senkki toimii erinomaisesti esimerkiksi tv-tasona, sillä erilaiset medialaitteet ja tarvikkeet on helppo säilyttää ilmavan senkin sisässä. Senkin taustalevyyn tulee vakiona johtoreikiä, joka helpottaa johtojen siististi asentamista.

Materiaali: Tammiviilutettu MDF, tammi, rottinki
Mitat: Leveys 180 cm, syvyys 38 cm, korkeus 50 cm
Väri: Musta, rottinki
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla.
Lisätietoa: Taustalevyssä reikiä johtoja varten. Toimitetaan koottuna.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17