Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Fokus 100 työpiste tammi

2795,00€ 2254,03€
2795,00€ 2254,03€

Yhteensä:

2795,00€ 2254,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 80 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mikko Laakkonen

Valmistaja: Adea

Adea Fokus on muotoilija Mikko Laakkosen Adea Smartwork –mallistoon suunnittelema työpiste, joka mukautuu vaivattomasti etätyöskentelyyn. Fokus näyttää ulkoisesti tavalliselta kaapilta, mutta sisäänsä se kätkee kokonaisen kotitoimiston sähkökäyttöisine työpöytineen. Työtason lisäksi ovien takaa löytyy myös tarvittava säilytystila tietokoneelle, näytölle, papereille sekä muille toimistotarvikkeille. Fokuksen suunnittelussa haluttiin ottaa tarkasti huomioon ergonomia, sillä etenkin kotona työskenneltäessä se voi helposti unohtua. Lopputuloksena saatiin toimistokäyttöön suunniteltuja pöytiä vastaava ergonomia, ilman varsinaisen konttorin tuntua. Kun päivän työt on tehty, saa työt vaivattomasti silmältä piiloon sulkemalla kaapin ovet. Tällöin työ ja vapaa-aikakin on helpompi erottaa toisistaan.

Adea Fokuksen pöytätaso on säädettävä, joten työskentelykorkeus on mahdollista valita juuri tarpeen mukaan. Kolme muistipaikkaa myös helpottavat suosikkikorkeuksien tallentamisen muistiin. Kaapin ovet voi taittaa työskentelyn ajaksi sivulle, missä ne eivät häiritse työskentelijää eikä ohikulkijaa.

Materiaali: Tammiviilu, metallijalat
Mitat: Leveys 100 cm, korkeus 120 cm, syvyys 47.5 cm (syvyys työpöydän ollessa auki 66.5 cm)
Väri: Tammi, mustat jalat
Työskentelykorkeuden säätöväli: 72-113 cm
Lisätietoa: Kaappi toimitetaan valmiiksi kasattuna, jalat irrallaan. Maksimikantavuus työtasolla 70 kg ja sen jatkopalalla 25 kg.


Huom. kaappi toimitetaan pihaan toimitettuna, sisäänkanto ei kuulu hintaan. Kuljetusliike ilmoittaa toimitusta etukäteen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17