Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kanto valkoinen

230,00€ 185,48€
230,00€ 185,48€

Yhteensä:

230,00€ 185,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Pancho Nikander

Valmistaja: Artek

Artek Kanto on sulavalinjainen teline, jossa säilyy niin lehdet kuin takkapuutkin. Pancho Nikanderin vuonna 2004 suunnittelema Kanto kunniottaa Artekin taivepuutuotteiden perinnettä kauniisti. Miellyttävästi muotoiltu Artek Kanto on valmistettu yhdestä muotoon puristetusta koivuvanerikappaleesta. Ympäristöönsä sulautuva Kanto on luonteva ja käytännöllinen lisä sisustukseen.

Materiaali: Maalattu koivu
Mitat: Leveys 34 cm, syvyys 28.3 cm, korkeus 56.5 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17