Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Woodrow säilytysjakkara musta/pähkinä

155,00€ 125,00€
155,00€ 125,00€

Yhteensä:

155,00€ 125,00€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Wesley Chau

Valmistaja: Umbra

Umbran Woodrow-säilytyskori on kaunis ja monikäyttöinen. Säilytystilan lisäksi se soveltuu esimerkiksi penkiksi ja sivupöydäksi. Tyylikäs ulkomuoto sopii sekä väritykseltään että muotoilultaan skandinaaviseen sisustukseen.

Materiaali: Taivutettu, käsitelty puu
Mitat: Leveys 40.5 cm, korkeus 40.5 cm
Pohjan halkaisija: 28 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17