Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Korbo Classic 65 kori galvanoitu teräs

148,00€ 119,35€
148,00€ 119,35€

Yhteensä:

148,00€ 119,35€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Korbo

Korbo Classic koreja on valmistettu aina vuodesta 1922. Ainutlaatuisella tekniikalla käsin punotut korit ovat kokonsa ansiosta oiva säilytysratkaisu niin polttopuille, vilteille kuin pyykeillekin. Kaksi kätevää kantokahvaa mahdollistavat Classic korin siirtämisen paikasta toiseen helposti ja vaivattomasti. Materiaalinsa ansiosta korit soveltuvat paitsi sisä-, mutta myös ulkokäyttöön. Tämän ansiosta Korbon Classic kori on muokattavissa myös pihakasvien istutukseen soveltuvaksi erikseen ostettavan istutuspussin avulla sekä pyykkikoriksi erillisen pyykkipussin ansiosta. Sinkkipäällyste ehkäisee korroosiota ja antaa teräkselle kauniin mattaisen pinnan.


Materiaali: Galvanoitu teräs
Mitat: Korkeus 42 cm, halkaisija 48 cm
Tilavuus: 65 litraa
Väri: Teräs

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Korbo - Ruotsalaisia perinteitä vuodesta 1922

Korbon käsinpunotut korit ovat osoittaneet käytännöllisyytensä sekä ajattomuutensa jo aikaselta 1920-luvulta. Ensimmäiset korit olivat kovassa käytössä kalastajien, maanviljelijöiden ja muiden sellaisten ammatinharjoittajien keskuudessa, jotka kaipasivat luotettavia, helpostikannettavia säilytysratkaisuja. Korien suunnittelu, ulkoasu ja käsityö ovat vielä tänä päivänäkin yhtä isossa osassa, kuin ne olivat Korbon historian alkutaipaleellakin.

Vuodesta 1922 saakka ruotsalaisen Korbon valmistamat korit on punottu käsin samaa, ainutlaatuista tekniikka käyttäen. Korin valmistuksessa käytetään pitkää teräslankaa, jota ei hitsata ollenkaan. Tämän ansiosta korissa ei ole mitään irrallisia osia, joiden irtoamista tarvitsisi varoa. Korbo korit ovat hyvin kestäviä ja ne kulkeutuvat helposti sukupolvelta toiselle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17