Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Sling kenkäteline musta

40,00€ 32,26€
40,00€ 32,26€

Yhteensä:

40,00€ 32,26€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Eugenie de Loynes & David Green

Valmistaja: Umbra

Umbran Sling on näppärä kenkäteline, johon mahtuu jopa 16 paria kenkiä. Molemmilla tasoilla on kaksi pitkittäistä verkkokangastaskua, johon voi laittaa kenkiä tai vaikka sateenvarjon. Taskut ovat hengittäviä ja ne on helppo puhdistaa. Kenkätelineen päälle pystyy kiinnittämään toisen samanlaisen telineen ja se on yhteensopiva Shoe Dry -kenkien kuivausmaton kanssa, joka sopii kätevästi kenkätelineen alle. Kenkätelineet >>>

Materiaali: Metalli, muovi, kenkäverkko 100% polyesteri
Mitat: Leveys 92 cm, korkeus 57 cm, syvyys 31 cm
ri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17