Nardi Folio nojatuoli vihreä

190,00€
Toimitusaika:
Tulossa varastoon 29.04.2024
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Lasikuitu-polypropyleeni, mattaviimeistelty
Mitat: Leveys 72 cm, korkeus 113 cm, syvyys 92.5 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Vihreä (Agave)
Paino: 8.2 kg
Lisätietoa: Ilmoitetut mitat ovat äärimittoja. Selkänojan korkeutta voi säätää välillä 106.5-113 ja syvyyttä 81-92.5 cm. Liukumattomat jalat.

Nardi

Nardi on Italiassa vuonna 1990 syntynyt yritys, joka on valmistanut ulkokäyttöön tarkoitettuja kalusteita jo yli 30 vuoden ajan. Nardin tuotteissa yhdistyvät design, rentous ja laadukas suunnittelu. Kalusteiden avulla pyritään lisäämään ihmisten halua viettää aikaa yhdessä, ulkona rentoutuen. Nardi on italialaisen tyylin sanansaattaja ympäri maailmaa. He pyrkivät levittämään pirteiden ulkokalusteidensa avulla sanomaa elämäntavasta, joka koostuu auringonpaisteesta, jokapäiväisistä arjen pienistä iloista ja värien sekä muotojen ilottelusta. 

Nardin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ulkokalusteita, kuten pöytiä, tuoleja, sohvia ja aurinkotuoleja. He käyttävät monipuolisia materiaaleja, kuten hartsilla vahvistettua muovia, metallia ja puuta, suunnitellessaan ja valmistaessaan tuotteitaan. Nardin kalusteet ovat suosittuja niin kotien ja mökkien terasseilla, kuin myös ravintoloissa ja hotelleissa ympäri maailman. Esimerkiksi Keski-Euroopassa on vaikea olla huomaamatta Nardin pirteitä kalusteita ravintolakaduilla.

Nardin tuotteissa on otettu aina estettisyyden lisäksi huomioon myös käytännöllisyys, joten lopputuloksena syntyy mukavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja ulkotilojen sisustamiseen. Brändin tuotteita arvostetaan yleisesti niiden laadun, kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Yritys on tehnyt yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa luodakseen innovatiivisia ja ajattomia ulkokalusteita, jotka sopivat erilaisiin tyyleihin ja ympäristöihin.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Raffaello Galiotto

Osta myös

Nardi Folio Comfort istuintyyny lino

210,00€

Tilattavissa

Nardi Folio Comfort istuintyyny roosa

152,00€

Varastossa

Nardi Folio Rocking keinujalat vihreä

60,00€

Tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Search