Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Linear penkki 110cm vihreä

655,00€ 528,23€
655,00€ 528,23€

Yhteensä:

655,00€ 528,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuto Linear penkki on osa Linear ulkokalustesarjaa. Se toimii hienosti saman sarjan pöydän kanssa, mutta myös yksinään. Miksei Linear penkki toimisi myös sisällä sivupöytänä tai eteisen kalusteena. Teräksestä valmistetut Linear -kalusteet ovat sopivan painavia, etteivät ne keikahda nurin tuulessa, mutta ovat silti vapaasti siirreltävissä.

Muuto Linear -sarja tuo uuden näkökulman ajanmukaisiin ulkokalusteisiin. Sarjan tuotteiden muotokieli miellyttää silmää ja erottuu huoliteltujen yksityiskohtiensa avulla edukseen. Tuotteiden muotoilu on pidetty puhtaana, jotta ne säilyisivät esteettisinä mahdollisimman pitkään. Pinnan mattamaalaus luo kovalle ja painavalle materiaalille pehmeän näköisen ulkokuoren.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Pituus 110 cm, syvyys 39 cm, korkeus 45.5 cm
Väri: Vihreä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17