website

-15%

Muuto Linear Steel penkki 110cm musta

1 jäljellä

556,75€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 556,75 €
Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Pituus 110 cm, syvyys 39 cm, korkeus 45.5 cm
Väri: Musta

Muuto

Muuto on tanskalainen huonekalu- ja sisustusbrändi, joka on tunnettu skandinaavisesta muotoilusta ja raikkaasta lähestymistavastaan. Yritys perustettiin vuonna 2006 ja se on nopeasti kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi brändiksi. Muuto tarjoaa monipuolisen valikoiman huonekaluja, valaisimia ja sisustustuotteita. Niiden tuotteet ilmentävät skandinaavista minimalistista muotoilua, joka yhdistää käytännöllisyyden, toiminnallisuuden ja visuaalisen houkuttelevuuden. Yrityksen valikoima sisältää laajasti kaikenlaisia huonekaluja, mutta myös piensisustusesineitä, kuten maljakoita, seinänaulakoita, astioita ja tarjottimia.
 

Muuton nimi juontaa juurensa suomalaisesta sanasta “muutos”. Se kuvastaa hyvin Muuton tapaa toimia ja tuoda uudenlaisia näkökulmia sisustukseen tuotteidensa avulla. Kaikissa Muuton tuotteissa yhdistyy laadukkaat materiaalit, kuten aito massiivipuu, metalli ja verhoiluissa käytetyt luonnonmateriaalit. Yksi Muuton erottuvista piirteistä on sen kyky yhdistää uutta ja vanhaa, perinteistä ja innovatiivista muotoilua. He tekevät yhteistyötä nuorten suunnittelijoiden kanssa ja kannustavat uusia ideoita ja näkökulmia muotoiluun. Tämä tekee Muuton tuotevalikoimasta raikkaan ja monipuolisen.
 

Muuton tuotteet ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja niitä myydään ympäri maailmaa. Brändin filosofia korostaa ainutlaatuisuutta, yksilöllisyyttä ja elämäntyyliä, joka heijastuu heidän tuotteisiinsa. Muuto pyrkii tarjoamaan inspiroivia sisustusratkaisuja, jotka antavat käyttäjille mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja luoda mielenkiintoisia sisustuskokonaisuuksia.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Thomas Bentzen

Osta myös

Samankaltaisia tuotteita

Search