Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Linear istuintyyny 170cm harmaa

165,00€ 133,06€
165,00€ 133,06€

Yhteensä:

165,00€ 133,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Thomas Bentzen

Valmistaja: Muuto

Muuto Linear penkin istuintyyny lisää tyylikkyyttä ja mukavuutta Linear tuoteperheen 110cm pitkiin penkkeihin. Istuintyynyissä on UV-suojakäsittely, eli tyynyt eivät haalistu auringonvalossa. Linear istuintyynyt ovat myös ilmavia ja hylkivät vettä. Tyynyjen värimallit ovat suunniteltu täyttämään tarpeet jokaiseen penkeissä esiintyvään väriin.

Mitat: Leveys 169 cm, syvyys 32.4 cm, paksuus 1 cm
Väri: Harmaa
Lisätietoa: Istuintyynyjä ei vedenhylkivyydestä huolimatta suositella jätettäväksi vesisateeseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17