website

-15%

Fermob Bistro pöytä Ø60 musta

160,65€
Toimitusaika:
2 päivää 5-6 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 160,65 €
Materiaali: Teräs
Mitat: Halkaisija 60 cm, korkeus 74 cm
Paino: 6 kg
Väri: Musta (Liquorice)

Fermob - pirteitä valintoja terassille 
 

Fermob on ranskalainen ulkokalustebrändi, joka on erikoistunut terassikalusteiden sekä terassin sisustustuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Brändi perustettiin vuonna 1953 ja se on tullut tunnetuksi ympäri maailman värikkäistä, kestävistä ja laadukkaista ulkokalusteistaan. Fermobin valikoimaan kuuluvat erilaiset ulkokalusteet, kuten tuolit, pöydät ja sohvat sekä pihavalaisimet, tarjoilupöydät ja aurinkotuolit. Erityisesti brändi tunnetaan kokoontaitettavien metallisten Bistro-ulkokalusteiden keksijänä ja valmistajana. Näitä kalusteita voi bongata kahviloista ja terasseilta ympäri maailman.
 

Fermobin kalusteet on suunniteltu kestämään monenlaisia sääolosuhteita, kuten auringonvaloa, sadetta ja viileyttä. Tuotteille on ominaista kirkkaan värisävyt ja leikkisä muotoiltu, joka erottaa Fermobin muista ulkokalustevalmistajista. Brändi tarjoaa kaikkiin tuotteisiinsa laajan valikoiman eri värejä, joiden avulla voi luoda iloisen ja persoonallisen ulkotilan.

Fermob panostaa vahvasti kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen valmistuksessaan. Tuotteet valmistetaan huolellisesti ja koko valmistusprosessissa kiinnitetään huomiota niiden pitkäikäisyyteen ja kierrätettävyyteen. Fermobin kalusteita käytetään sekä kotien terasseilla ja parvekkeilla että julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa ja puistoissa. Brändi on saavuttanut kansainvälistä suosiota ja sen tuotteita arvostetaan niiden korkean laadun, kestävyyden ja designin vuoksi.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Samankaltaisia tuotteita

Search