Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fermob Bistro Metal tuoli honey

79,00€ 63,71€
79,00€ 63,71€

Yhteensä:

79,00€ 63,71€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Fermob

Fermobin Bistro Metal-tuolit ovat kauniita ja piristäviä valintoja terassille. Säänkestävät sekä kokoontaitettavat Bistro-tuolit on käsitelty kestämään myös UV-säteilyä, joten värit säilyvät kirkkaina vuodesta toiseen. Bistro-sarjaan kuuluvat pöydät ja tuolit on helppo ja nopea kasata kokoon, minkä syystä ne olivat limonadimyyjien suuressa suosiossa jo 1800-luvun lopulla. Kokoontaitettavien kalusteiden ansiosta he välttyivät maksamasta pysyvän terassin pitoon vaadittuja lupamaksuja.

Bistro-sarjan tyylisiä tuotteita on nykyisin paljon, mutta Fermobin tuotteet ovat niitä alkuperäisiä. Bistro-kalusteet kehitettiin jo vuonna 1889 ja nykyisinkin kalusteet valmistetaan Fermobin tehtaalla Ranskassa. Kaikissa Bistro-tuotteissa löytyy laadun takaava tarkastusmerkintä.


Materiaali: Teräsjalusta, galvanoidut istuinrimat
Mitat: Leveys 38 cm, syvyys 42 cm, korkeus 82 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Väri: Honey

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fermob - pirteitä valintoja terassille

Ranskalainen Fermob suunnittelee ja valmistaa kestäviä metallisia ulkokalusteita, jotka ovat kaikki tilattavissa kahdessakymmenessäneljässä eri värissä. Fermobin kalusteet ovat tunnettuja ympäri maailman käytännöllisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17