Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Lamzac 2.0 vedensininen

89,00€ 71,77€
89,00€ 71,77€

Yhteensä:

89,00€ 71,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Lamzac 2.0 on ilmalla täytettävä säkkituoli, jonka voit viedä mukanasi minne ikinä haluatkin. Lamzacia ei täytetä pumpulla vaan se kauhaistaan täyteen ilmaa aukinaisesta sivusta, kääräistään suuaukko rullalle ja suljetaan klipsillä. Tuoli tyhjennetään käytön jälkeen rullaamalla ja sulkemalla takaisin mukana tulevaan kantoreppuun. Vettä hylkivä nylon ripstop-kangas mahdollistaa Lamzacin käytön monenlaisilla alustoilla.

Materiaali: Ripstop nylon
Mitat: 200 x 90 x 50 cm
Painoraja: 200 kg
Väri: Vedensininen
Hoito-ohjeet: Säilytä sisätiloissa ja mieluiten mukana tulevassa kantokassissa. Puhdista taputtelemalla likainen alue kostealla liinalla puhtaaksi.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17