Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Ando L ruukku terracotta

339,00€ 273,39€
339,00€ 273,39€

Yhteensä:

339,00€ 273,39€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Ando ruukku ilmentää Etelä-Euroopan lämmintä säätä ja ikivanhoja oliivipuita. Suurikokoiseen ruukkuun on helppo istuttaa erikokoisia viherkasveja ja antaa näyttävän terracotan sävyn korostaa kasvien vihreyttä. Ando ruukun pohjassa on reikä, joten myöskin kasvien altakastelu onnistuu mukana tulevan lautasen avulla. Ferm Living Ando ruukku sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Materiaali: Terracotta
Mitat: Halkaisija 50 cm, korkeus 50 cm
Väri: Terracotta
Lisätietoa: Koska tuote on valmistettu luonnonmateriaalista, voi pieniä sävyeroja esiintyä. Ruukun yläosan halkaisija 37 cm.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17